ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET

 

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που κάνουν την εκτύπωση Offset να έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην βιομηχανία εκτυπώσεων είναι η υψηλή ποιότητα της εκτυπωμένης εικόνας που υπερτερεί σημαντικά έναντι της κλασικής τυπογραφίας, η μεγάλη ταχύτητα εκτύπωσης, και η γρήγορη αλλαγή από την μια εργασία στην άλλη με την αλλαγή των τσίγκων στην μηχανή, που με την σειρά τους και αυτοί παράγονται εύκολα και σε μικρό χρόνο.
Οι εκτυπώσεις Offset ενδείκνυνται και είναι συμφέρουσες για μεγάλα τιράζ εκτυπώσεων (τουλάχιστον 1000 τμχ). Μπορείτε να επιλέξετε πόσα χρώματα θα τυπώσετε (μονόχρωμο, δίχρωμο, τετραχρωμία κλπ.), ανάλογα με τις ανάγκες σας και με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Όλες οι εκτυπώσεις γίνονται με υπερσύγχρονες εκτυπωτικές μηχανές και προσφέρουμε μεγάλες δυνατότητες για μετεκτυπωτικές εργασίες και φινιρίσματα.
Το τμήμα σχεδίασης και παραγωγής εκτυπώσεων υποστηρίζει κάθε ανάγκη και υλικό των πελατών ενώ συνεργάζεται μαζί τους σε θέματα:
• επιλογών εναλλακτικού γραφικού σχεδιασμού
• γραφικών κειμένου
• σχεδίασης λογότυπων
• καθορισμού προϋπολογισμού εκτύπωσης
Η εταιρία en-tiposis παρέχει υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης, εκτύπωσης offset και σχεδίασης για:
• διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, προσκλήσεις, μπλόκ, βιβλία, καταλόγους. Ακόμα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές